Hodnocení obchodu

5,0 87 hodnocení
5
87x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AL Avatar autora Alena Lhotská | 7.7.2020
Dávám 5 hvězdiček rychlé dodání a vše v pořádku. Doporučuji
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme Aleno, za vaše hodnocení a doporučení!! :-) Jakub z Bryndulín.cz
KM Avatar autora Kamila Mertlova | 5.7.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme Kamilo za Vaše hodnocení :-) Jakub z Bryndulín.cz
RZ Avatar autora Romana Zelmanová | 5.7.2020
jsem spokojena maximálně
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme Romano za Vaše hodnocení a těšíme se na Váš další nákup! :-) Jakub z Bryndulín.cz
LS Avatar autora Lucy Spoustova | 5.7.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme Lucie za Vaše hodnocení!! :-) Jakub z Bryndulín.cz
DV Avatar autora Darina Vlasenková | 17.6.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme Darino za Vaše hodnocení :-) Jakub z Bryndulín.cz
Avatar autora Marcela Součková Švadlenka u kočky | 17.6.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme Marcelo za Vaše hodnocení :-) Jakub z Bryndulín.cz
Avatar autora Jana Šiftová | 5.6.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme Jano za Vaše hodnocení a těšíme na další spokojené nákupy :-) Jakub z Bryndulín.cz
JM Avatar autora Jana Medvedova | 5.6.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme Jano za Vaše hodnocení a těšíme na další spokojené nákupy :-) Jakub z Bryndulín.cz
BJ Avatar autora Barbora Jantačová | 5.6.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme Barboro za Vaše hodnocení :-) Jakub z Bryndulín.cz
M Avatar autora Michaela | 18.5.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 20.5.2020
Děkujeme Míšo za Vaše 5* hodnocení! :-) Jakub z Bryndulín.cz
JS Avatar autora Jitka Střechová | 10.5.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 20.5.2020
Děkujeme Jitko za Vaše hodnocení! =o) Jakub z Bryndulín.cz
AH Avatar autora Adriana Hrušková | 9.5.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 20.5.2020
Děkujeme Adriano za Vaše hodnocení a těšíme se na další spokojené nákupy u nás :-) Jakub z Brnydulín.cz
MP Avatar autora Marie Pokutova | 7.5.2020
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 7.5.2020
Děkujeme Marie za Vaše hodnocení :-) Jakub z Bryndulín.cz
AP Avatar autora Adam Pavlík | 27.4.2020
Individuální přístup, dobrá komunikace a cena, vše bez problémů.
B Avatar autora bryndulín.cz (Administrátor) 27.4.2020
Děkujeme Adame za vaše 5* hodnocení a těšíme se vaše další spokojené nákupy .-) Jakub z Bryndulín.cz
AS Avatar autora Alice Slívová | 26.4.2020
Jsme spokojení. Kočárek je super
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 27.4.2020
Jsme rádi, že jste s kočárkem spokojená Alie, a děkujeme za Vaše hodnocení! :-) Jakub z Bryndulín.cz
BS Avatar autora Blanka Suchodolova | 26.4.2020
Jsme spokojeni.
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 27.4.2020
Děkujeme Blanko za Vaše hodnocení!! :-) Hanka z Bryndulín.cz
ZK Avatar autora Zuzana Klejnová | 14.4.2020
Bezproblémový nákup, pěkné kvalitní zboží za přiměřenou cenu. Rychlé zaslání.
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 14.4.2020
Děkujeme Zuzano, za Vaše hodnocení a těšíme se na vaše další nákupy u nás :-)
Avatar autora | 4.4.2020
+ velký výběr zboží

Přišla mi taška s jiným motivem, než jaký jsem měla objednaný. Když jsem se před objednáním ptala, jestli ji mají, odpověděli, že ano, ale poslali jiný. Tašku jsem reklamovala a slíbili, že mi vrátí peníze, protože taška s motivem co jsem chtěla už není skladem. Čekám na kurýra, který si má tašku vyzvednout. Nutno podotknout, že komunikace probíhala na výbornou, pán byl velice příjemný a hned se snažil vše řešit.
Avatar autora (Administrátor) 8.8.2020
Děkujeme Martino, za Vaše hodnocení, samozřejmě si můžete nastavit i hlídacího psa, a až taška bude opět skladem, dáme Vám vědět! :-) Děkujeme!! Monika z Bryndulín.cz
IS Avatar autora Ivana Schwarzová | 29.3.2020
Jsem velice spokojená,i když po obdržení objednávky nastal malý problém,měla jsem objednané a zaplacené 2 dětské povlečení a přišlo mi pouze jedno.Po telefonické a písemné domluvě s p.Jakubem mi firma do dvou dnů zboží dodala i s velkou omluvou.Toto se může stát každému,zboží se mi líbilo a rozhodně to pro mne není důvod,abych si zde zboží dále neobjednávala.
B Avatar autora Bryndulín.cz (Administrátor) 30.3.2020
Moc Vám děkujeme Ivano, za Váš komentář a hlavně rozumný přístup, snažíme se zákazníkům vyjít vstříc a jsme moc rádi, že to zákazník ocení :-) Těšíme se na Vaše další objednávky =o) Jakub z Bryndulín.cz
Avatar autora | 23.3.2020
+ výběr z domova

Stalo se mi to,že objednávka ke mně dorazila pouze poloviční,i když jsem v tomto případě měla zaplacené dvoje povlečení do dětské postýlky.Zboží jsem okamžitě telefonicky i mailem reklamovala.Dostala jsem odpověď,že moje objednávka bude překontrolována a zboží by mi bylo dodatečně zasláno.Do 2 dnů jsem obdržela objednané druhé povlečení s omluvou.Chyba se může stát každému,to docela chápu,ale já musím poděkovat za rychlé,svědomité a velmi milé jednání.Ještě jednou děkuji panu Jakubovi z Bryndulína a určitě to nebyla moje poslední objednávka.
Avatar autora (Administrátor) 8.8.2020
Děkujeme Ivano za Vaše hodnocení a těšíme se na Vaše další nákupy! :-) Jakub z Bryndulín.cz